Tempestade

Tempestade drums in Oeteldonk
Artiestennaam
Tempestade
Eigen naam
Tempestade
Uitgebreide omschrijving

Tempestade is dé Bossche slagwerkgroep die energieke dansbare muziek maakt, met een performance waardoor je als toeschouwer niet stil wil blijven staan. Niet alleen de muziek, maar ook onze uitstraling is verrassend. Een uitbundige post-apocalyptische look maakt de rauwe energie nog meeslepender. Van festivals tot sport-events, bruiloften, bedrijfsfeesten en open dagen. Als het een feest moet worden, ben je bij Tempestade aan het juiste adres.

Tempestade speelt eigen nummers, waarin de basis van samba-ritmes worden gecombineerd met westerse en populaire muziek. Hierdoor wordt elk optreden van Tempestade gegarandeerd een energiek feest der herkenning! Percussieband Tempestade heeft met haar ruim 15 jaar ervaring op diverse evenementen bewezen op elke gelegenheid een energiek feestje te bouwen.

Een optreden van Tempestade heeft maximale impact wanneer we tussen de toeschouwers spelen – in sets van 15 tot 20 minuten – waarbij we het publiek meenemen in onze opzwepende performance. Een ding is zeker: stilstaan is geen optie!

Voltallige percussieband (minimaal 15 ervaren muzikanten):
• 2 á 3 live sets van 15-20 minuten op locatie. Maar ook custom shows of parades zijn mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.
• Indrukwekkende custom made post-apocalytische outfits.
• Lichtgevende trommels bij sets in het donker.
• Danseressen/vlaggenzwaaiers/opzwepers.
• Extra opties: Vuur-artiesten, Fire Bull, Steltlopers, Apocalyptisch voertuig, Lucifer de vuurdraak. Vraag naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee om een zo groot mogelijk spektakel te maken van jouw evenement.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?
Heb je vragen of ben je benieuwd wat slagwerkgroep Tempestade voor jouw evenement kan betekenen? Neem contact met ons op!

Telefoon
0613854938
  • Tempestade Slagwerkgroep
  • Tempestade lichtgevende trommels

Send Message