The Slampampers

The Slampampers
The Slampampers
The Slampampers
Leon Steuns

Van Duitsland tot België, Canada, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zwitserland tot aan Zuid Korea toe heeft dit reizende gezelschap met hun spectaculaire performances, een diepe indruk achtergelaten. The Slampampers combineren Jump & Jive, Doowop, Close Harmony Singing en een verdwaalde Rap met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet!

De drie Slampampers zijn zowel uitstekende muzikanten als geweldige komedianten. Ze hebben zich ontwikkeld tot ervaren entertainers die spelen in zowel theaters als op festivals en andere events, op straat en desnoods bij u in de huiskamer; Akoestisch, versterkt, mobiel of op een podium: Een ‘feelgood-show’ die het publiek aan het lachen maakt en waar je goeie zin van krijgt.

Ben je klaar voor een Slamtastische ervaring ?

PUSH de nieuwe show, die wil je niet missen……jij wel ?

The Slampampers bestaat uit zang, saxofoon, bas en drums.
The Slampampers zijn drie zéér ervaren musici-entertainers en maken een komische show gebaseerd op hun muziek waarbij comedy en muziek samengaan.
The Slampampers doen: STRAATFESTIVALS, THEATERSHOWS, FESTIVAL-PODIUM-OPTREDENS, BEDRIJFSEVENEMENTEN

The Slampampers kunnen akoestisch spelen voor klein publiek (tot 50 personen) en zijn dan zeer makkelijk verplaatsbaar. The Slampampers kunnen met hun instrumenten binnen komen lopen en meteen de act beginnen en na afloop ook meteen weer verdwijnen zonder een spoor achter te laten.

The Slampampers hebben ook een draadloze intallatie voor publiek tot 200 personen, ook met deze installatie zijn we zéér makkelijk verplaatsbaar en nemen we weinig ruimte in.

Voor grotere gelegenheden is een podium en een grotere installatie nodig.

The Slampampers spelen 3 sets van 25 minuten binnen een tijdsbestek van 4 uur maar in overleg zijn ook andere combinaties mogelijk.

http://www.flickr.com/photos/the_slampampers/

https://www.facebook.com/The-Slampampers-111924358880438/?fref=ts

https://www.youtube.com/user/slampampers

+31641821376
  • The Slampampers
  • The Slampampers
  • The Slampampers
  • The Slampampers
  • The Slampampers
  • The Slampampers
  • The Slampampers
  • The Slampampers

Stuur boodschap naar geregistreerde

The Slampampers